Användarvillkor - generellt

Nedan villkor gäller för bruk av tjänster från Let’s deal, under webbplatsen letsdeal.se och alla relaterade sidor, appar, mobilsidor och andra plattformar som Let’s deal väljer att använda för sina tjänster.

Dessa villkor gäller för bruk av tjänster från Let’s deal oavsett vilken plattform du använder tjänsten på. Användning av Let’s deals tjänster förutsätter att du accepterar dessa villkor. Du accepterar villkoren vid skapande av konto och vid köp.

Våra allmänna villkor uppdateras kontinuerligt. Den senaste versionen finns alltid tillgänglig på http://letsdeal.se/terms.