Användarvillkor - cookies

Cookies är nödvändiga för att användaren ska kunna nyttja Letsdeal.se och dess funktioner på återkommande basis. Letsdeal.se använder cookies när du besöker sajten. En cookie är en liten informationsfil som placeras i användarens dator. Cookien kan inte identifiera dig personligen, utan endast den webbläsare som finns installerad på din dator och som du använder vid besöket. Cookien innehåller inte virus och kan inte heller förstöra annan information på din dator.

Letsdeal.se använder sig av så kallade session-cookies. Dessa innehåller en ID-sträng för att Let's deals servrar skall kunna urskilja din webbläsare från andra besökares webbläsare. En session-cookie sparas i minnet så länge du besöker Letsdeal.se. Så snart du lämnar Letsdeal.se eller stänger webbläsaren raderas din session och därmed också din session-cookie.

För att användaren ska kunna loggas in automatiskt används autologin-cookies. Letsdeal.se samlar även statistik kring besökare på sajten med hjälp av cookies. Informationen som samlas in kan t.ex. vara uppgifter om vilka sidor som har besökts på Letsdeal.se och hur lång tid användaren spenderar på sajten. Sådan statistik innehåller inte någon form av personlig information.

Du har rätt att förhindra att Letsdeal.se lagrar cookies på din dator. Men tänk på att du då, på grund av funktionella skäl, inte längre kan använda Letsdeal.se. Du kan också själv välja på vilken nivå du vill acceptera cookies för din webbläsare.