Belönas jag om jag tipsar vänner?

Är du kund på Letsdeal.se kan du bjuda in dina vänner. Dina vänner måste gå in på Letsdeal.se genom att trycka på den personliga tipslänk som du har skickat. Om de därefter genomför ett köp så får du 50 kronor på ditt Letsdeal.se-konto. Detta gäller när du tipsat någon som inte tidigare är kund hos Letsdeal.se och de gör ett köp för mer än 50 kronor. För att se din personliga tipslänk måste du vara inloggad på Letsdeal.se och trycka på 'Tipsa en vän', längst ner på sidan. Du kan också tipsa genom att klicka på Facebook- eller epostknappen på förstasidan eller efter ett genomfört köp - då inkluderas automatiskt din tipslänk.