Köpevillkor - köp

Köp kan endast ske via Let's deals webbplats, mobila webbplats eller appar. Vi accepterar inte köp per telefon, fax eller e-post. Let’s deal förbehåller sig rätten att logga kundens IP-nummer vid köp.

Let’s deal levererar endast produkter inom Sverige.

Där Let’s deal inte är säljande företag av de tjänster och produkter som publiceras, fungerar vi som en annonsplattform för de leverantörer som presenteras på sidan och i vår app. I varje deal anges vem som är säljare och därmed ansvarig för pris, leverans, fel och försening. Avtalet om köp av deal ingås med företaget som angivits i dealen, se "Dealen säljes av". Vid köp godkänner du att Let’s deal inte kan hållas ansvarig för eventuella reklamationer av produkter eller tjänster. Detta gäller även fel, försening av leverans, vara/tjänst som inte ser ut som beskrivet eller som inte är tillgänglig av leverantören. Let’s deal tar förbehåll för eventuella skrivfel i upplysningar av dealen, samt i e-post, villkor och prissättning. Vid betydande fel i en deal kan den ställas in. I dessa fall återbetalas fullständigt belopp så snart som möjligt till de kunder som hunnit köpa dealen.

Betalningskortet som används under köpprocessen måste tillhöra samma person som äger Let’s deal-kontot.