Användarvillkor - om Let's deal

Let’s deal är en marknadsföringskanal och annonsförmedlare av varor och tjänster. Let’s deals viktigaste funktion är att ge sina kunder möjlighet att köpa rabatterade varor och tjänster från tredjepartsleverantörer som Let’s deal förhandlat med å kundernas vägnar. Det framgår tydligt i alla deals vem som är säljare av dealen och således ansvarig för leverans av tjänst eller produkt.

• Du ska vara minst 18 år för att få göra ett köp.
  • Du är myndig och har juridisk rätt att ingå skriftliga avtal.
  • Du har förstått och godkänner de specifika villkor som uppges i varje deal.
  • Du är enig om att det är ditt ansvar att hålla lösenordet till ditt konto hemligt samt att kontrollera att inte ditt eget konto blir använt av obehörig.
  • Ditt konto är personligt och ska därför inte användas av någon annan, inte ens med din skriftliga eller muntliga tillåtelse.
  • Alla uppgifter du ger Let’s deal i alla processer som genomförs på våra plattformar är korrekta och fullständiga.