Jag vill uppdatera min leveransadress, hur gör jag?

Det finns möjlighet att själv uppdatera sin adress via adressändringslänken i ditt köpbekräftelsemail. Klicka på länken "Här ändrar/ uppdaterar du din leveransadress". Länken är tillgänglig så länge varan inte orderlagts.

Du kan också logga in på ditt konto på www.letsdeal.se och gå in på "mina deals".

Så länge det tidsmässigt är möjligt att uppdatera din leveransadress syns länken "Uppdatera leveransadress". Gå in via denna länk, uppdatera dina uppgifter och avsluta genom att trycka på "Uppdatera leveransinformation".