Jag vill ändra inställningar på mina nyhetsbrev

Vill du ändra vilken stad du får erbjudanden till eller vill du ändra intervaller på dina mail från oss?Logga in med din registrerade mailadress och ditt lösenord nedan. Klicka på 'Gå till mitt konto'.

För att ändra intervallet på dina mail scrollar du ner till "uppdatera dina mailinställningar". Här kan du kryssa i det alternativ som passar dina behov bäst.

Längst ner på nästa sidan kan du markera vilka städer du är intresserad av att få erbjudanden från.