Köpevillkor - produkter

På fysiska produkter som levereras av Let’s deal eller underleverantör har du enligt gällande konsumentskyddslagstiftning rätt att ångra köpet inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Om varan består av flera delar börjar ångerfristen gälla den dag du fått den sista delen i besittning.

Varan ska returneras i säljbart skick i originalförpackning. Kontakta alltid vår kundtjänst innan du returnerar varan. Vid nyttjande av ångerrätten bekostar du som kund returförsändelsen. Som kund ansvarar du för att varan inte skadas i transporten tillbaka till Let ́s deals lager. Om möjligt, använd i största möjliga mån transportemballaget som varan skickades i.

Let ́s deal har enligt konsumentskyddslagstiftningen rätt att göra värdeminskningsavdrag om du har hanterat varan i större utsträckning av vad som är nödvändigt för att fastställa produktens egenskaper eller funktion. Pengarna återbetalas till dig så snart som möjligt, dock senast 14 dagar efter att vi tagit emot ditt meddelande om att du vill nyttja din ångerrätt, under förutsättning att vi har mottagit varan.

Undantag där ångerrätten inte gäller:

  • Varor som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som har fått en tydlig personlig prägel.
  • Varor som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl när förseglingen är bruten, exempelvis underkläder och hudvårdsprodukter.
  • Ljud- eller bildupptagning eller ett datorprogram när förseglingen har brutits av konsumenten
  • Lösnummer av en tidning eller en tidskrift
  • Digitalt innehåll som levereras på något annat sätt än på ett fysiskt medium, om konsumenten uttryckligen har samtyckt till leverans på detta sätt och gått med på att det inte finns någon ångerrätt
  • Tjänster som det säljande företaget tillhandahåller på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, t ex kulturevenemang, idrottsevenemang, fritidsaktivitet, servering, catering, inkvartering, varutransport eller biluthyrning

Kommentarer

Powered by Zendesk