Köpevillkor - resor

Ordinarie priset som presenteras är baserat på värdet vid en given tidpunkt. Värdet på dealen kan variera beroende på efterfrågan, säsong och valutaförändringar. I vanliga fall finns det ett begränsat antal rum för Let's deal-kunder. Endast bekräftad bokning av hotellet/researrangören är giltig. Du kan ångra ditt köp i upp till 30 dagar, så länge du inte reserverat boendet/resan. Om tiden för 14 dagars ångerrätt passerat sker återbetalning till ditt Lets dealkonto som tillgodo. 

Vid köp av deals där värdekoden omvandlas till en ANIMOD-kupong måste omvandlingen ske inom den tidsram som är angiven i dealen. ANIMOD-kupongens giltighetstid är alltid angiven i dealen. När du omvandlat din Let’s deal-kod till en ANIMOD-kupong får du ytterligare 31 dagars ångerrätt hos ANIMOD. Om du undrar över något gällande ANIMOD går det bra att maila till info@animod.de, på engelska, så svarar de på dina frågor.

Inga dolda kostnader-garanti
Vid köp av en resedeal erbjuder Let's deal Inga-dolda-kostnader garanti. Denna garanti skyddar dig från eventuella dolda kostnader som tillkommer för din resa som ej står angivet i dealvillkoren i form av t.ex. turistskatt eller liknande. Let's deal uppmanar sina kunder att läsa igenom dealvillkoren noga. Får du som kund mot förmodan göra utlägg för något som framställts som att det ska ingå i priset, eller som inte stått specificerat under villkor, ersätter Let's deal dig för dessa utlägg mot kvitto som styrker utlägget. 

Första hjälpen-garanti
Skulle du som Let's deal-kund av oförutsedd anledning behöva ta in på ett annat hotell, t.ex. pga. att hotellet som gäller din deal har blivit dubbelbokat så ersätter Let's deal kostnaden för din första hotellnatt på ett närliggande hotell med motsvarande standard som utlovats i dealen. Spara kvittot som styrker utlägget och vi ersätter dig. Vår kundtjänst kommer även hjälpa dig att få den resa/det boende du betalat för.

Resegaranti
Vid köp av en resa genom Let's deal täcks du som kund av en resegaranti genom Kammarkollegiet. Resegarantin kan ge dig full ersättning om du har köpt ett arrangemang som ställs in eller avbryts, till exempel om researrangören går i konkurs. Denna garanti omfattar endast paketresor och vissa andra arrangemang. För mer information om Kammarkollegiets resegaranti, läs här.

Kommentarer

Powered by Zendesk