Hur länge gäller min deal?

Uppdaterad

Du kan finna all information om ditt köp via din orderbekräftelse som du fick skickat till din mailadress efter genomfört köp. Här hittar du också giltighetstiden för den deal. Du kan även finna giltighetstiden under 'användarvillkor' på dealsidan innan genomfört köp.

Om du var inloggad när du genomförde köpet så kan du även logga in på ditt Let's deal konto och kika under "Mina deals". Där får du en överblick över dina giltiga och använda deals.

En outnyttjad deal som inte använts under dealens giltighet återbetalas ej.