Var hittar jag min orderbekräftelse?​

Uppdaterad

Efter genomfört köp skickar vi ut din orderbekräftlese till den mailadress som du angav vid köptillfället.

I orderbekräftelsen finner du all information om ditt köp. Har du ett konto hos oss och varit inloggad vid köptillfället kan du även finna denna information under "Mina deals" via hemsidan eller appen.

Om du inte har fått någon bekräftelse, kontrollera gärna din skräppostmapp eller kontakta oss på: [email protected]