Let's deal

Jag kan inte hitta min deal under "Mina deals"

Uppdaterad

Om du varit inloggad när du gjorde ditt köp så kan du logga in på ditt Let's deal konto och hitta informationen under "Mina Deals".

Om du inte varit inloggad vid köptillfället kommer du inte kunna se ditt/dina köp under "Mina deals". För att göra det måste du du skapa ett konto på samma mailadress som köpet gjordes från.

Du kan även alltid finna all nödvändig information om ditt köp via din orderbekräftelse som skickats ut vid köptillfället per mail.

warning Created with Sketch.