Skriva ut presentkort

Uppdaterad

Om du vill skriva ut ett presentkort så kan enkelt göra det via "Mina deals", när du är inloggad på letsdeal.se

1. Logga in med den mailadress du angav när du gjorde köpet
2. Klicka på ditt namn och sedan "Mina Deals" längst upp till höger på sidan
3. Gå in på den dealen du vill ge bort
4. Klicka på "Hämta presentkort"

Ett presentkort laddas nu ned. Detta kan du skriva ut eller maila till den lyckliga person som du ska ge det till.

Läs gärna villkoren innan du ger bort en deal då det ibland krävs att du behöver visa upp dealen i din mobil, då är det bäst att vidarebefordra ditt bekräftelsemail för att din vän ska kunna nyttja sin deal